En hjælpende hånd **til verdenshavene**

SeaProtectorOne er den grønne løsning, som vores verdenshave har brug for. Helt op til 100 % af affald, herunder en stor mængde plastik kan med SeaProtectorOne blive indfanget, inden det flyder ud i verdenshavene, der i dag står i en gigantisk forureningskrise. Vi skal handle nu, hvis vi skal redde økosystemerne i verdenshavene. Og her kommer SeaProtectorOne ind i billedet.

Se løsningen
Teknologi, der gør verden bedre

Mindre plastik i vores verdenshave

Vores verdenshave har akut brug for hjælp. Plastik og affald er ved at ødelægge vores økosystemer og konsekvenserne bliver vidtrækkende. Konkrete, håndgribelige tiltag, der kan stoppe den igangværende krise er ikke bare nødvendige - det er den eneste mulighed.

All In On Green er sat i verden for at formindske mængden af affald, der bliver ledt ud i havene. Vi har i samarbejde med eksperter og ingeniører udviklet anlægget SeaProtectorOne, der opfanger op til 100 %, herunder en stor mængde plastik, affald i åer og floder - uden at gøre skade på den omkringliggende natur eller dyreliv. Systemet er 100 % automatiseret, kører på grøn strøm og kræver minimal kontrollering og vedligeholdelse.

Se løsningen
100 % automatiseret

Drevet af solceller løser SeaProtectorOne alle opgaver automatisk. Via sensorer aflæser det vandspejlets højde og tilpasser sig automatisk. Sensorerne aflæser også, hvornår anlægget er fuldt og tømmer det derefter automatisk.

Fleksible modulløsninger

Med en maksimal spændvidde på ca. 40 meter kan SeaProtectorOne installeres alle steder; åer, floder og kanaler. Anlægget er bygget af moduler, hvilket gør det let at tilpasse den enkelte lokation samt at transportere og samle.

Passer på naturen

SeaProtectorOne er på alle parametre udviklet til at hjælpe naturen fremfor at skade den. Fisk, padder og andre dyr kan derfor ikke fanges i SeaProtectorOne men kan komme både under anlægget eller igennem dets gitre.

Aarhus tager ansvar

63.000 stykker mindre affald i Aarhus Å

Fra Aarhus’ grønne forstæder løber Aarhus Å ind til byens centrum, før det rammer Aarhus bugt og senere Kattegat. Det kan i det mørke vand og over det store areal åen dækker være svært at se mængden af affald i vandet, og det kom også, som en overraskelse for Aarhus Kommune, hvor stor en mængde affald Aarhus Å egentlig gemte på.

Heldigvis valgte Aarhus Kommune at sætte SeaProtectorOne op, som bare i løbet af dets første år reddede vores danske hav for 63.000 stykker affald! Og den fortsætter redningsaktion de kommende 5 år, hvor Aarhus Kommune har valgt at forlænge aftalen. Læs mere om anlægget i Aarhus Å her.

Case: Aarhus kommune
SeaProtectorOne er det bedste bud på en effektiv metode til indsamling af plastik og reduktion af havplastforurening, som jeg har set, siden jeg blev involveret i arbejdet med marine plastforurening i 2007. Den nye tænkning omkring designet med fokus på effektivitet, fleksibilitet med hensyn til placering, skalerbarhed med hensyn til størrelse, automatisering og de foranstaltninger, der er truffet for at undgå uønskede effekter på dyre- og plantelivet i floderne, gør løsningen til en potentiel game-changer.
PETER GRØNKJÆR, LEKTOR, AKVATISK BIOLOGI AARHUS UNIVERSITET
Vi tager ansvar

EN HJÆLPENDE HÅND TIL VERDENSHAVENE

90 % af alle havfugle har plastik i maven. Det er en statistik, der er næsten ubegribelig at forstå. Og den råber på, at vi mennesker tager ansvar for vores affald i langt højere grad, end vi hidtil har gjort. I All In On Green er vi et erfarent team, der med forskellige ekspertiser og fagligheder udvikler teknologi, der skal mindske plastforureningen i verdenshavene. Vi samarbejder på tværs af brancher og gennemtester vores teknologi, så vi altid finder den bedste og mest miljørigtig løsning på den forurenings-katastrofe, som vi står overfor nu og i fremtiden. Vores mission er simpel: At stoppe den ulykke, som affald i vores verdenshave forårsager for både dyr, natur og mennesker.
Mød SeaProtectorOne – en intelligent mekanisk arm, der opfanger flydende plastikaffald allerede i floderne, inden det forurener havene yderligere. Løsningen er gennemtænkt og -testet ned til mindste detalje med inddragelse af uvildige eksperter – og udviklet med enkelthed, holdbarhed og tilgængelighed som omdrejningspunkt.

Vores Mission

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi har en løsning og vi står klar til at vise den frem, samt svare på alle spørgsmål - store som små.
Vil du vide mere om, hvad SeaProtectorOne kan gøre for jer, så lad os høre fra dig, så vender vi retur.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os