All In On Green

Verdenshavene har akut brug for førstehjælp. Det har vi sat os for at gøre noget ved. Vi er All In On Green, og vi bygger og udbreder universelt tilgængelige teknologiske løsninger, der forhindrer, at menneskers plastikaffald ender i verdenshavene.

Når vi kalder os All In On Green, mener vi det alvorligt. Vi tror 100 % på vores mission og går all in med alt hvad vi har og ved. Derfor er vores løsning, SeaProtectorOne, også gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi undgår, at forurenende plastikaffald ender i vores verdenshave i fremtiden.
Mads Tranders Nielsen, Direktør og stifter All In On Green
Hvem er vi?

Vi er All In On Green

Nogle kalder os teknologieksperter andre miljøforkæmpere. Selv kalder vi os bare All In On Green. For det er netop hvad vi er: Et erfarent team, der bruger alt vores know-how, ekspertise og faglighed til at gøre en forskel – og arbejder målrettet for at få flere med.

Ved at bruge lige dele hoved og hænder, bygger og udbreder vi universelt tilgængelige teknologiske løsninger, der forhindrer, at menneskers plastikaffald ender i verdenshavene. For verdenshavene har akut brug for førstehjælp – og vi tror på, at første skridt altid er at stoppe ulykken inden det for alvor er for sent.

×
Vi er All in på en grønnere veren

Når vi kalder os All In On Green, mener vi det alvorligt. Vi tror 100 % på vores mission og går all in med alt, hvad vi har og ved. Derfor er vores løsninger også gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi undgår, at forurenende plastikaffald ender i vores verdenshave i fremtiden.

VI TROR PÅ FAKTA

Flotte ord og velmenende intentioner betyder intet uden konkrete resultater. Vi lover først noget, når vi ved, at vi kan holde det. Vores mission er for vigtig til andet. Derfor investerer vi også tålmodigt ressourcer i officielle tests og dokumentation fra uvildige eksperter og aktører inden for vores felt.

Vi tror på samarbejde

Ingen kan gøre alt alene. Vores mission kalder på samarbejde. Vi anerkender vores begrænsninger og opsøger derfor konstant relevante, værdifulde og nødvendige partnerskaber på vores rejse. Kun i fællesskab kan vi sikre, at de rigtige løsninger bliver universelt tilgængelige – og ændre vores aftryk på planeten.

Et bæredygtigt samarbejde, vi er stolte af

Ocean Plastic Forum

Vi arbejder tæt sammen med Ocean Plastic Forum der, ligesom os, ikke mener at plastik hører til i havet og arbejder dedikeret for, at indsamle det.

Sammen kæmper vi for en verden uden plastikforurening gennem forskellige projekter i Danmark og udlandet. Projekter, der alle har til formål at mindske udledningen af plastik og finde metoder, hvorpå vi kan genanvende plastik bedre.

I All In On Green er det helt naturligt at samarbejde med andre organisationer, der ligesom vi, udvikler konkrete grønne tiltag og projekter til fordel for vores fælles natur. Kun i samlet flok kan vi løse udfordringen med plastik i havene og være med til at skabe en bedre fremtid for såvel dyr og mennesker med mindre plastik.

Bliv en del af løsningen

Not so fun facts

Brugen af plastik, samt genanvendelsen deraf har en enorm effekt på vores fremtid. Vi har fundet frem til 6 fakta, som desværre er en realitet i 2021. Nogle tror at vores kamp er unødvendig, men vidste du at:

100 kg

Så meget plastik anslås det at borgere i vesten bruger hvert år

+1 mio.

Plastikflasker bliver købt hvert eneste minut

57000

Blåhvaler vejer ligeså meget, som den plastikaffald vi årligt smider i oceanerne.

1 mio.

Havfugle og ca. 100.000 havpattedyr og skildpadder dør af plastikforurening hvert år.

2 mio.

Plastikposer er i brug hele tiden. Gennemsnitsbrug for en pose er 15 minutter.

90 %

Af alle havfugle og halvdelen af alle havskildpadder har plast i maven.

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi har en løsning og vi står klar til at vise den frem, samt svare på alle spørgsmål - store som små.
Vil du vide mere om, hvad SeaProtectorOne kan gøre for jer, så lad os høre fra dig, så vender vi retur.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os