All In On Green

Verdenshavene har akut brug for førstehjælp. Det har vi sat os for at gøre noget ved. Vi er All In On Green, og vi bygger og udbreder universelt tilgængelige teknologiske løsninger, der forhindrer, at menneskers plastikaffald ender i verdenshavene.

×
Når vi kalder os All In On Green, mener vi det alvorligt. Vi tror 100 % på vores mission og går all in med alt hvad vi har og ved. Derfor er vores løsning, SeaProtectorOne, også gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi undgår, at forurenende plastikaffald ender i vores verdenshave i fremtiden.
Mads Tranders Nielsen, Direktør og stifter All In On Green
Hvem er vi?

Vi er All In On Green

Nogle kalder os teknologieksperter andre miljøforkæmpere. Selv kalder vi os bare All In On Green. For det er netop hvad vi er: Et erfarent team, der bruger alt vores know-how, ekspertise og faglighed til at gøre en forskel – og arbejder målrettet for at få flere med.

Ved at bruge lige dele hoved og hænder, bygger og udbreder vi universelt tilgængelige teknologiske løsninger, der forhindrer, at menneskers plastikaffald ender i verdenshavene. For verdenshavene har akut brug for førstehjælp – og vi tror på, at første skridt altid er at stoppe ulykken inden det for alvor er for sent.

×
Vi tænker holistisk

Når vi kalder os All In On Green, mener vi det alvorligt. Vi tror 100 % på vores mission og går all in med alt, hvad vi har og ved. Derfor er vores løsninger også gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi undgår, at forurenende plastikaffald ender i vores verdenshave i fremtiden.

Vi tror på fakta

Flotte ord og velmenende intentioner betyder intet uden konkrete resultater. Vi lover først noget, når vi ved, at vi kan holde det. Vores mission er for vigtig til andet. Derfor investerer vi også tålmodigt ressourcer i officielle tests og dokumentation fra uvildige eksperter og aktører inden for vores felt.

Vi tror på samarbejde

Ingen kan gøre alt alene. Vores mission kalder på samarbejde. Vi anerkender vores begrænsninger og opsøger derfor konstant relevante, værdifulde og nødvendige partnerskaber på vores rejse. Kun i fællesskab kan vi sikre, at de rigtige løsninger bliver universelt tilgængelige – og ændre vores aftryk på planeten.

Hvad driver os?

Vores mission er større end os

Affaldsøerne i oceanerne hober sig op og dyrelivet viger pladsen i havene til uanede mængder plastikaffald. Vores affald. Vi er langt over sidste udkald. Oprydningsarbejdet i verdenshavene er allerede tæt på uoverskueligt. Skal udviklingen stoppes, skal det gøres ordentligt og gøres nu.

Verdenshavene har akut brug for vores hjælp og vi er gået all in på at finde en løsning. Vi er dedikerede og villige til at gå hele vejen. Men vi anerkender samtidig, at vi, ligesom ethvert team, har vores begrænsninger. Derfor er vi altid åbne og opsøgende overfor relevante, værdifulde og nødvendige partnerskaber på rejsen.

Er du investor, forsker, håndværker, offentlig beslutningstager eller en global organisation, der kan bringe vores løsning ud til verdensmarkedet og klodens floder, så er vi altid klar til at tage den indledende dialog med henblik på et gensidigt værdifuldt samarbejde.

Bliv en del af løsningen
Et bæredygtigt samarbejde vi er stolte af

Creating Plastic Change

Vi arbejder tæt sammen med Plastic Change – en organisation, der ligesom os, arbejder for en mere bæredygtig fremtid.

Sammen kæmper vi for en verden uden plastikforurening. Derfor både følger og støtter vi også hinandens arbejde for at sikre et affaldsfrit samfund, hvor plastik bruges igen og igen.

Vi er stolte af samarbejdet samt at bidrage til den fælles kamp for en bedre fremtid – for såvel dyr, mennesker og planeten. Kun igennem stærke fællesskaber kan vi sikre en verden med mindre plastikforurening samt en massiv reduktion i plastikforbrug.

Læs mere om Plastic Change

Not so fun facts

Brugen af plastik, samt genanvendelsen deraf har en enorm effekt på vores fremtid. Vi har fundet frem til 6 fakta, som desværre er en realitet i 2021. Nogle tror at vores kamp er unødvendig, men vidste du at:

100 kg

Så meget plastik anslås det at borgere i vesten bruger hvert år

+1 mio.

Plastikflasker bliver købt hvert eneste minut

57000

Blåhvaler vejer ligeså meget, som den plastikaffald vi årligt smider i oceanerne.

1 mio.

Havfugle og ca. 100.000 havpattedyr og skildpadder dør af plastikforurening hvert år.

2 mio.

Plastikposer er i brug hele tiden. Gennemsnitsbrug for en pose er 15 minutter.

90 %

Af alle havfugle og halvdelen af alle havskildpadder har plast i maven.

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – store som små. Lad os høre fra dig, så vender vi retur hurtigst muligt.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

**Kom med på rejsen**

Vil du hjælpe os med at gøre en forskel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på SeaProtectorOne, nye initiativer, igangværende tiltag og øvrige nyheder fra All In On Green.