**SeaProtectorOne**

Verdenshavene har akut brug for en hjælpende hånd. Løsningen er heldigvis inden for rækkevidde. Mød SeaProtectorOne – en intelligent mekanisk arm, der opfanger flydende plastikaffald allerede i floderne, inden det forurener havene yderligere.

SeaProtectorOne

En hjælpende hånd til verdenshavene

Affaldsøerne i oceanerne hober sig op, og dyrelivet viger pladsen i havene til uanede mængder stort set unedbrydeligt plastiskaffald. Vi er langt forbi sidste udkald. Oprydningsarbejdet i verdenshavene er allerede tæt på uoverskueligt. Skal udviklingen stoppes, skal det gøres ordentligt og gøres nu. Heldigvis har vi løsningen.

Mød SeaProtectorOne – et intelligent anlæg, der opfanger flydende plastikaffald allerede i floder og vandløb, inden det forurener havene yderligere. Løsningen er gennemtænkt og -testet ned til mindste detalje med inddragelse af uvildige eksperter – og udviklet med enkelthed, holdbarhed og tilgængelighed som omdrejningspunkt.

Teknologien

Komplekse problemer kræver intelligente løsninger

Hvis vi skal problemet med forurening til livs én gang for alle, er det afgørende at alle, der kan og vil, har muligheden for at give en hjælpende hånd til verdenshavene. Derfor har enkelthed og tilgængelighed fra start været nøgleord i vores produktudvikling.

Bestående af et lodret tårn installeret på flodbredden med en vandret mekanisk arm og filterenhed, som kan strække sig over mere end 40 meter, kan SeaProtectorOne næsten installeres hvor som helst. Armen tilpasser sig automatisk vandstanden og opsamler løbende affald, der kommer flydende og transporterer det sikkert til en beholder på land, hvor det let kan bortskaffes korrekt, når systemet giver en besked om, at den er fuld.

Anlægget er fuldautomatiseret og kan handle selvstændigt uden behov for en operatør. Ved hjælp af en række intelligente sensorer tilpasser anlægget sig løbende til skiftende vand- og vejrforhold og trækker sig automatisk i sikkerhedsposition hvis vejret bliver voldsomt eller større genstande er på kollisionskurs.

SeaProtectorOne er det bedste bud på en effektiv metode til indsamling af plastik og reduktion af havplastforurening, som jeg har set, siden jeg blev involveret i arbejdet med marine plastforurening i 2007. Den nye tænkning omkring designet med fokus på effektivitet, fleksibilitet med hensyn til placering, skalerbarhed med hensyn til størrelse, automatisering og de foranstaltninger, der er truffet for at undgå uønskede effekter på dyre- og plantelivet i floderne, gør løsningen til en potentiel game-changer.
Peter Grønkjær, Lektor, Akvatisk Biologi Aarhus Universitet

Fakta og resultater

100 %

Plastikflasker og dåser opfanges*

85 %

Makroplast forventes opfanget*

+40 m

Spændvidde på anlæggets filterenhed

24 / 7

Automatiseret operation

100 %

Universelt tilgængelige reservedele

* Resultater og konklusioner fra test af SeaProtectorOne ved Artlinco. Læs hele rapporten her.

Drift og operation

En universel løsning på et globalt problem

Når vi kalder os All In On Green, mener vi det alvorligt. Vi går ikke kun all in med alt, hvad vi selv har og ved, vi mener nemlig at den bedste løsning også er den, der sikrer, at alle, der kan og vil, har mulighed for at være en del af løsningen – uanset hvor i verden de befinder sig.

Derfor er SeaProtectorOne og alt hvad løsningen kan og skal, gennemtænkt ned til mindste detalje – så du kan nøjes med at handle.

Det kræver ingen specialuddannelse at operere løsningen og alle mekaniske dele er både lette at udskifte og udviklet med enkelthed, holdbarhed og tilgængelighed som omdrejningspunkt. Eksempelvis er alle hard- og softwaredele universelt tilgængelige. Det eneste der kræves, for at få anlægget i drift, er adgang til 400v udtag.

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – store som små. Lad os høre fra dig, så vender vi retur hurtigst muligt.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

**Kom med på rejsen**

Vil du hjælpe os med at gøre en forskel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på SeaProtectorOne, nye initiativer, igangværende tiltag og øvrige nyheder fra All In On Green.