**SeaProtectorOne**

Hvis økosystemerne i vores verdenshave skal overleve, skal vi hjælpe dem nu. Løsningen er heldigvis inden for rækkevidde. Mød SeaProtectorOne - en intelligent mekanisk arm, der fanger flydende plastik og affald, inden det når ud i verdenshavene og gør skade.

Hvad er SeaProtectorOne?

Effektiv og skånsom opsamling af affald

SeaProtectorOne er et modulopbygget anlæg, der effektivt og skånsomt indfanger affald i åer og floder. Via en mekanisk arm med en filterenhed indfanger SeaProtectorOne affald i vandet og transporterer det sikkert til en beholder på land. Fuldt automatiseret kan anlægget selv vurdere og agere på skiftende vand- og vejrforhold, tømme sit filter og flytte sin arm, hvis sejlende skal forbi. Det eneste systemet kræver, er at beholderen på landjorden bliver tømt, når det er fyldt.

Udviklet og testet af ingeniører og eksperter inden for grønne løsninger er SeaProtectorOne designet til at være en vigtig spiller i at formindske mængden af makro- og mikroplast i vores have, floder og åer. I uvildige test har anlægget indfanget 97 % plastikflasker og dåser og 100 % plastikposer samt engangskrus, som ellers ville været blevet udledt til vores verdenshave.

Sådan virker SeaprotectorOne

Komplekse problemer kræver intelligente løsninger

Hvis vi skal problemet med forurening til livs én gang for alle, er det afgørende, at alle, der kan og vil, giver en hjælpende hånd til verdenshavene. Enkelhed og tilgængelighed har derfor fra start været nøgleord i udviklingen af SeaProtectorOne. Derfor kan anlægget også installeres stort set hvor som helst og nemt tilpasses den enkelte placering med anlæggets simple modulopbygning.

SeaProtectorOne er designet og udviklet til at fungere optimalt i åer og floder med skiftende forhold og gennemsejlende. Den vandrette arm kan strække sig op til 40 meter og tilpasser sig automatisk vandspejlet og vejrforhold via intelligente sensorer. Samme teknologi gør også, at anlægget kan opfange, hvis armen skal flytte sig i sikkerhedsposition, så sejlende kan komme forbi, eller hvis vejret er voldsomt.

Fakta og resultater

100 %

Plastikflasker og dåser opfanges*

85 %

Makroplast forventes opfanget*

Ca. 40 m

Spændvidde på anlæggets filterenhed

24 / 7

Automatiseret operation

100 %

Universelt tilgængelige reservedele

* Resultater og konklusioner fra test af SeaProtectorOne ved Artlinco. Læs hele rapporten her.

Vi tager ansvar

EN HJÆLPENDE HÅND TIL VERDENSHAVENE

90 % af alle havfugle har plastik i maven. Det er en statistik, der er næsten ubegribelig at forstå. Og den råber på, at vi mennesker tager ansvar for vores affald i langt højere grad, end vi hidtil har gjort. I All In On Green er vi et erfarent team, der med forskellige ekspertiser og fagligheder udvikler teknologi, der skal mindske plastforureningen i verdenshavene. Vi samarbejder på tværs af brancher og gennemtester vores teknologi, så vi altid finder den bedste og mest miljørigtig løsning på den forurenings-katastrofe, som vi står overfor nu og i fremtiden. Vores mission er simpel: At stoppe den ulykke, som affald i vores verdenshave forårsager for både dyr, natur og mennesker.
Derfor er SeaProtectorOne og alt hvad løsningen kan og skal, gennemtænkt ned til mindste detalje – så du kan nøjes med at handle.

Det kræver ingen specialuddannelse at operere løsningen og alle mekaniske dele er både lette at udskifte og udviklet med enkelthed, holdbarhed og tilgængelighed som omdrejningspunkt. Eksempelvis er alle hard- og softwaredele universelt tilgængelige. Det eneste der kræves, for at få anlægget i drift, er adgang til 400v udtag.

Vores Mission
SeaProtectorOne er det bedste bud på en effektiv metode til indsamling af plastik og reduktion af havplastforurening, som jeg har set, siden jeg blev involveret i arbejdet med marine plastforurening i 2007. Den nye tænkning omkring designet med fokus på effektivitet, fleksibilitet med hensyn til placering, skalerbarhed med hensyn til størrelse, automatisering og de foranstaltninger, der er truffet for at undgå uønskede effekter på dyre- og plantelivet i floderne, gør løsningen til en potentiel game-changer.
Peter Grønkjær, Lektor, Akvatisk Biologi Aarhus Universitet
100 % automatiseret

Drevet af solceller løser SeaProtectorOne alle opgaver automatisk. Via sensorer aflæser det vandspejlets højde og tilpasser sig automatisk. Sensorerne aflæser også, hvornår anlægget er fuldt og tømmer det derefter automatisk.

Fleksible modulløsninger

Med en maksimal spændvidde på ca. 40 meter kan SeaProtectorOne installeres alle steder; åer, floder og kanaler. Anlægget er bygget af moduler, hvilket gør det let at tilpasse den enkelte lokation samt at transportere og samle.

Passer på naturen

SeaProtectorOne er på alle parametre udviklet til at hjælpe naturen fremfor at skade den. Fisk, padder og andre dyr kan derfor ikke fanges i SeaProtectorOne men kan komme både under anlægget eller igennem dets gitre.

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi har en løsning og vi står klar til at vise den frem, samt svare på alle spørgsmål - store som små.
Vil du vide mere om, hvad SeaProtectorOne kan gøre for jer, så lad os høre fra dig, så vender vi retur.

All in on Green
Niels Bugges Vej 10A
DK-8800 Viborg

Kontakt os