Dokumentation

Flotte ord og velmenende intentioner betyder intet uden konkrete resultater. Vi lover først noget, når vi ved, at vi kan holde det. Dyk ned i tests, rapporter og resultater og bliv klogere på, hvorfor ledende autoriteter kalder SeaProtectorOne en potentiel game-changer.

Dokumentation og resultater

Resultaterne taler for sig selv

Vi har været for lang tid i vores respektive brancher til at se os tilfreds med snak og velmenende intentioner. Vi lover først noget, når vi ved, at vi kan holde det. Derfor investerer vi også tålmodigt ressourcer i officielle tests og dokumentation fra uvildige eksperter og aktører inden for vores felt – eksempelvis fra forskere og diverse officielle og anerkendte instanser og institutioner. Det gør til gengæld, at vi ofte kan nøjes med at lade resultaterne tale helt for sig selv. Så det gør vi.

Artlinco er et innovationshus med erfaring fra mere end 350 lokale og internationale projekter. Vi tror ikke på gætterier eller mavefornemmelser, men bygger vores løsninger på fakta. Vi har gjort brug af vores erfaring og kontakter for objektivt at vurdere SeaProtectorOne under test i Gudenåen. Vores vurdering er, at SeaProtectorOne er en solid og effektiv del af en løsning på et af vores planets største problemer.
Søren X. Frahm, Founder & CEO, Artlinco
Læs den officielle rapport fra Artlinco

SeaProtectorOne: Bortskaffelse af plastaffald fra floder og vandløb

I denne rapport fra 2020 har Artlinco, som en upartisk konsulent, testet effektiviteten hvormed SeaProtectorOne kan indsamle forskellige typer affald under specifikke forhold. Rapporten indeholder uddybende beskrivelser af teknologien, plastikproblemets omfang samt fund og konklusioner fra test af SeaProtectorOne udført ved Tangeværket Dam i Viborg i perioden 29. april til 9. juli 2020.

Læs rapport

Fremhævede testresultater fra rapporten

97 %

Plastikflasker og dåser opfanges

60-75 %

Mad- og slikpapir opfanges

75 %

Engangslightere opfanges

100 %

Plastikposer opfanges

100 %

Engangskrus opfanges

85 %

Makroplastik forventes opfanget

Case fra Aarhus Kommune

SeaProtectorOne i spil til ambitiøst miljøprojekt

Aarhus Kommune har givet tilladelse til test af SeaProtectorOne som en potentiel brik i kommunens ambitiøse plaststrategi. Målet er at opsamle forurenende plast og andet flydende affald i Aarhus Å inden det når havene. SeaProtectorOne kan supplere allerede installerede løsninger til plastopsamling og blive en væsentlig bidragsyder til at nå kommunens målsætning. Løsningen er både driftssikker og sikker for fauna og dyrelive, for borgere i området samt for den sejllads, som forekommer på åen.

Se Aarhus kommunes plaststrategi
Læs rapporten fra World Economic Forum

The New Plastics Economy: I 2050 vil der være mere plastik i havene end fisk

Svimlende 150 mio. tons plastposer, plastflasker og emballage flyder rundt i verdenshavene, og tallet er stigende. Faktisk vil der i 2050 være mere plastik i havene end fisk. Det er budskabet i rapporten The New Plastics Economy, udarbejdet for World Economic Forum af Ellen MacArthur Foundation med analytisk støtte fra McKinsey & Co. Rapporten sætter rammen for den globale udfordring med plastikforurening, den økonomiske omkostning samt hvad det vil kræve at løse problemet.

Se rapporten
SeaProtectorOne er det bedste bud på en effektiv metode til indsamling af plastik og reduktion af havplastforurening, som jeg har set, siden jeg blev involveret i arbejdet med marine plastforurening i 2007. Den nye tænkning omkring designet med fokus på effektivitet, fleksibilitet med hensyn til placering, skalerbarhed med hensyn til størrelse, automatisering og de foranstaltninger, der er truffet for at undgå uønskede effekter på dyre- og plantelivet i floderne, gør løsningen til en potentiel game-changer.
Peter Grønkjær, Lektor, Akvatisk biologi Aarhus Universitet

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – store som små. Lad os høre fra dig, så vender vi retur hurtigst muligt.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

**Kom med på rejsen**

Vil du hjælpe os med at gøre en forskel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på SeaProtectorOne, nye initiativer, igangværende tiltag og øvrige nyheder fra All In On Green.