Dokumentation

Flotte ord og velmenende intentioner betyder intet uden konkrete resultater. Vi lover først noget, når vi ved, at vi kan holde det. Dyk ned i tests, rapporter og resultater og bliv klogere på, hvorfor ledende autoriteter kalder SeaProtectorOne en potentiel game-changer.

Uvildige undersøgelser og test

Solidt fagligt fundament

Velmenende intentioner og grønne ønsker løser ikke de kriser vores verdenshave er i. Her skal der handling til. Men det, som vi gør, skal selvfølgelig være gennemtænkt det. Derfor investerer vi i officielle test af SeaProtectorOne og dokumentation fra uvildige eksperter og aktører inden for grøn omstilling og teknologi. Forskere og andre officielle, anerkendte instanser og institutioner bliver derfor også involveret i vores utrættelige arbejde på at perfektionere SeaProtectorOne. Senest har vi i samarbejde med Aarhus Kommune set, hvordan én SeaProtectorOne på 1 år har indfanget 63.000 stykker affald, der ellers ville været blevet udledt til verdenshavene (se mere under Aarhus casen).

Nogle af vores resultater og dokumentation kan du finde på denne side. Hvis du skulle have et ubesvaret spørgsmål til vores dokumentation eller SeaProtectorOne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rapport fra innovationshuset Artlinco

Rapport fra upartisk innovationshus

I denne rapport fra 2020 har Artlinco, som en upartisk konsulent, testet effektiviteten hvormed SeaProtectorOne kan indsamle forskellige typer affald under specifikke forhold. Rapporten indeholder uddybende beskrivelser af teknologien, plastikproblemets omfang samt fund og konklusioner fra test af SeaProtectorOne udført ved Tangeværket Dam i Viborg i perioden 29. april til 9. juli 2020.

Læs rapport

Fremhævede testresultater fra rapporten

97 %

Plastikflasker og dåser opfanges

60-75 %

Mad- og slikpapir opfanges

75 %

Engangslightere opfanges

100 %

Plastikposer opfanges

100 %

Engangskrus opfanges

85 %

Makroplastik forventes opfanget

Læs rapporten fra World Economic Forum

The New Plastics Economy: I 2050 vil der være mere plastik i havene end fisk

Svimlende 150 mio. tons plastposer, plastflasker og emballage flyder rundt i verdenshavene, og tallet er stigende. Faktisk vil der i 2050 være mere plastik i havene end fisk. Det er budskabet i rapporten The New Plastics Economy, udarbejdet for World Economic Forum af Ellen MacArthur Foundation med analytisk støtte fra McKinsey & Co. Rapporten sætter rammen for den globale udfordring med plastikforurening, den økonomiske omkostning samt hvad det vil kræve at løse problemet.

Se rapporten
Når vi kalder os All in on Green, mener vi det alvorligt. Vi tror 100 % på vores mission og går all in med alt hvad vi har og ved. Derfor er vores løsning, SeaProtectorOne, også gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi undgår, at forurenende plastikaffald ender i vores verdenshave i fremtiden.
Mads Tranders Nielsen, direktør og stifter All in on Green

Bliv en del af løsningen

Verdenshavene har brug for vores hjælp. Kontakt os og vær med til at sætte handling bag ordene. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål – store som små. Lad os høre fra dig, så vender vi retur hurtigst muligt.

All In On Green
Niels Bugges Vej 10A
8800 Viborg

Kontakt os